AD Bennekom is LeaseProf!AD Bennekom is LeaseProf!

We zijn nu ook leaseprof!

AD Autobedrijf Bennekom is vanaf nu ook LeaseProf! Dat betekent dat u zorgeloos bij ons terecht kunt voor het onderhoud van uw leaseauto.

Lees verder

LeaseProf Bennekom | AD Autobedrijf Bennekom

Wij zijn Leaseprof. LeaseProf is een landelijk netwerk van samenwerkende universele autobedrijven voor het onderhouden van leaseauto’s in opdracht van leasemaatschappijen. Leaseprof is daarnaast een keurmerk. Wij zijn er trots op dat we voldoen aan de strenge eisen die leasemaatschappijen stellen aan ons dienstenpakket, geleverde kwaliteit, klanttevredenheid en service.

Wij bieden u als leaserijder hoogwaardige dienstverlening, die in heel Nederland gelijk is. De aangesloten autobedrijven werken op dezelfde manier, zowel technisch als administratief. En de werkwijze van de LeaseProf-organisatie garandeert dat ze zich houden aan alle afspraken.

Onze missie is om u als leaserijder altijd mobiel te houden. Onze services omvatten halen, brengen, het regelen van evt. vervangend vervoer. Uiteraard krijgt u uw auto altijd netjes en schoon terug. Van binnen én van buiten.

Persoonlijk contact en aandacht voor de klant staan bij ons voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat we daarmee het verschil maken. Bij ons staat u ‘s ochtends niet in een lange rij voor de receptie. Bij ons kennen we uw naam, niet alleen uw kentekennummer.

Wij zien u graag, informeer naar de mogelijkheden!

Bennekom

Bovenweg 3
6721 HT Bennekom
0318-415290
info@garagebennekom.nl

Werkplaats