AD Autobedrijf BennekomAD Autobedrijf Bennekom

AD Autobedrijf Bennekom

We zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat niet alleen voor een zeer scherpe prijs, maar ook op kwalitatief perfecte wijze.

Lees verder

AD Autobedrijf Bennekom

AD Autobedrijf Bennekom

AD Autobedrijf Bennekom is onderdeel van de internationale AD Autobedrijf formule. Door deel uit te maken van een Europees netwerk kunnen we scherp, welk voordeel aan ú ten goede komt. We werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen voor een zeer scherpe prijs.
Door de internationale samenwerking beschikken we over alle technische knowhow, welk merk auto u ook bezit. En met de 24 maanden internationale garantie op reparaties zijn wij uniek!

We zijn erop gericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onderhoud, APK, remmen, accu's, airco, uitlijnen, diagnose etc. Dat niet alleen voor een zeer scherpe prijs, maar ook op kwalitatief perfecte wijze. Vooraf altijd een prijsopgave en vrijblijvend advies. AD Autobedrijf Bennekom is niet voor niets BOVAG lid!

Niet alleen voor personenauto’s zijn we u van dienst. Onze werkplaats beschikt over alle equipement en kennis om ook uw bedrijfsauto, zelfs verhoogde/verlengde versies, te servicen. Ook met een camper bent u bij ons aan het juiste adres!

Wij zorgen dat u altijd mobiel blijft. We beschikken over ruime mogelijkheden voor vervangend vervoer. Leenfietsen voor als u in de buurt woont. Leenauto voor als u op pad moet, u betaalt alleen de brandstof! Voor ondernemers hebben we zelf een leenbus (VW Transporter) voor u ter beschikking!

AD Autobedrijf Bennekom is hét merkonafhankelijke autobedrijf voor Bennekom en omgeving. Wij beschikken over een modern ingerichte werkplaats met geavanceerde diagnoseapparatuur. Voor onderhoud en reparatie aan alle merken. Ook voor mobiliteitsgarantie bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij AD autobedrijf Bennekom staat altijd u als klant voorop.
Tot ziens bij AD Autobedrijf Bennekom!

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

Bennekom

Bovenweg 3
6721 HT Bennekom
0318-415290
info@garagebennekom.nl

Werkplaats